Náradie v supermarketoch s akciovou nálepkou síce vyzerá lákavo, no cena určite neodráža kvalitu, bezpečnosť a expresný servis v prípade poruchy. Každý deň na pracoviskách po celom svete náradie Makita zabezpečuje výkon, výdrž a silu, ktorú profesionáli vyžadujú od produktov, ktoré sú kompaktné a jednoducho padnú do ruky ako uliate.

V roku 1915 vznikla korporácia Makita v Japonsku, ktorá bola pomenovaná po jej zakladateľovi Masaburovi Makitovi. V súčasnosti patrí táto značka medzi najväčších výrobcov elektrického ručného náradia, s výrobnými závodmi v Japonsku, USA, Mexiku, Brazílii, Kanade, Anglicku či Nemecku. Značka Makita si zabezpečila svoje miesto na trhoch vo viac ako 40 krajinách a ako líder inovácie vo svojom odvetví vyrába kvalitné a spoľahlivé produkty svojej triedy.

Aké kritéria musí spĺňať kvalitná stavebná technika?

Životnosť

Jedinečná kvalita a výdrž materiálu, z ktorej je náradie vyrobené sa odráža v lojalite a dôvere, s akou profesionáli používajú svoje náradie.

Náradie s tradíciou

Vyše sto rokov skúseností a japonská precíznosť zabezpečili značke Makita skvelé postavenie na trhu. Spoločnosť sa neustále snaží zdokonaľovať svoje výrobné procesy a inovovať technológie, vďaka čomu sa stala symbolom kvalitného a spoľahlivého profesionálneho náradia.

Bezpečnosť

Nástroje by mali byť bezpečné nielen pre svojho koncového užívateľa, ale aj pre okolie, životné prostredie a pracovisko. Hovoríme o náradí, ktoré ponúka bezpečnostné riešenia ako odsávanie prachu. Svoj výkon zabezpečuje cez lítiovo-iónové batérie a bezpečnosť zabezpečuje aj funkčný dizajn.

Flexibilita náradia

Náradie má slúžiť svojim používateľom. Výskumné a vývojové tímy po celom svete analyzujú skutočné potreby používateľov a radia im, ako si vybrať to správne náradie a príslušenstvo k nemu. Toto plynulé preniknutie do situácii, s ktorými sa profesionáli denne stretávajú, zaisťuje prispôsobenie služieb a pridanú hodnotu z tesnej blízkosti k zákazníkovi po celom svete.

Kvalitný motor – kvalitné náradie

Správne fungovanie nástroja zabezpečuje vysokovýkonný motor vysokej kvality. Zásobovanie najlepšími surovinovými materiálmi a komponentmi sa odráža v silných a efektívnych motoroch.. Použitie ocele prémiovej kvality či vysoko kvalitných elektromagnetických vinutí medi, ktoré sú použité v každom jednom náradí, garantuje mimoriadny a kvalitnejší tok prúdu, zatiaľ čo náradie odoláva extrémnym teplotám pri práci.

Sortiment značky Makita

Makita v súčasnosti na trhu vystupuje s vyše 400 typmi ručného náradia. Medzi hlavný sortiment tejto celosvetovo prestížnej značky patrí najmä elektrické ručné náradie, ako sú brúsky, uťahovače, akumulátorové skrutkovače, píli, vŕtačky a vŕtacie kladivá či pneumatické náradie.

Jednou z výhod je aj kvalitný a expresný servis na produkty tejto značky v autorizovaných servisoch aj na Slovensku.

I keď si za náradie značky Makita priplatíte, pridaná hodnota v podobe kvality, spoľahlivosti a životnosti týchto ručných elektrických nástrojov sa vám zaručene vráti v podobe bezpečného zaobchádzania, trvanlivosti a pocitu profesionálne vykonanej práce.