DOPRAVA ZDARMA

AL-KO kosačka motorová Comfort 51.0 SP-B Plus 119943

Benzínová kosačka so šírkou záberu 51cm a osvedčeným motorom Briggs & Stratton.

Cena s DPH:509.00 €EUR
Bez DPH:424.17 €
Doprava:Doprava zadarmo
Dodací termín: 3 dni
Sme autorizovaný predajca značky AL-KO AL-KO
Výrobca: AL-KO
Katalógové číslo: 119943

Príslušenstvo

 

Názov

Cena

Kusy

Košík

Viac informácií o produkte

  • Skelet skonštruovaný z pevnej ocele. Kosačka s funkciami 4v1 to sú kosenie, zbieranie, MULČOVANIE a bočné vyhadzovanie. V prípade ak chováte doma zvieratá, bočné vyhadzovanie vám poslúži na riadkovanie a následné vysušenie pokosenej trávy na priamom slnku. Za zmienku stojí, že kosenie s mulčovacím klinom je omnoho rýchlejšie ako kosenie so zberom do zberného koša. Okrem toho, že takto ušetríte veľa času, vaša záhrada získa prirodzenú a vynikajúcu výživu trávnika.
  • Integrovaná predná rukoväť je ideálna nielen, ak treba zdvihnúť kosačku na záhrade po schodoch alebo cez prekážky, ale takisto nesmierne uľahčuje prepravu alebo skladovanie zariadenia.
  • Vďaka centrálnemu nastaveniu výšky kosenia, je možné kosačku pomocou jednej páky ľahko nastaviť na ideálu výšku kosenia vášho trávnika.
  • Vždy BEZ NÁMAHY - kolesá o veľkosti XXL s POHONOM ktoré sa pri kosení starajú o lepšiu priľnavosť a manipuláciu v tráve alebo na nerovnom povrchu. Kolesá sú uložené v guličkových ložiskách pre ľahší a jednoduchší posuv kosačky.
  • Kosačka s veľkým aerodynamický košom z plastu o kapacite 60 litrov s indikátorom plnosti, ktorý vás upozorní, kedy ho treba vyprázdniť. Vďaka extra vysokému oceľovému telesu a vyhadzovaciemu kanálu je prietok vzduchu kosačky maximálne zvýšený (MaxAIRFLOW - Technology). Tým je pokosená tráva oproti štandardným kosačkám do zberného koša vyhadzovaná do výšky v zadnej časti koša a následne utláčaná.
  • Ďalšou výhodou kosačky je VYOSENÁ KONŠTRUKCIA ktorá vám poslúži na bezproblémové kosenie aj pozdĺž stien a múrikov. Dosiahnete zaručene perfektný výsledok bez nutnosti dokosovania strunovou kosačkou.
  • Váš trávnik bude hovoriť za všetko 

 

  • TECHNICKE PARAMETRE:

  • Motor: Briggs&Stratton Series 625 EXi
    Výkon: 2,3 kW / 150 ccm / 2900 ot./min.
    Šírka záberu: 51 cm
    Skelet: oceľ
    Uloženie kolies: guľôčkové ložiská
    Nastavenie výšky kosenia: centrálne, 30-80 mm, 7 polôh
    Pohon kolies: 1 rýchlosť
    Objem koša: 60 l
    Hmotnosť: 34,7 kg

Podobné produkty