U nás málo známa značka ktorá stála pri zrode elektrického náradia .V roku 1895 urobil revolúciu vo svete práce. Čo sa vtedy stalo? Dvaja mechanici mali ručne vyvŕtať veľký počet dier. Aby si ušetrili čas, zobrali elektromotor a spojili ho so skľučovadlom: a prvá ručná elektrická vŕtačka bola na svete! Týmto vyriešili nielen problém mechanikov, ale ich nápad skombinovať nástroj s elektromotorom bol kľúčom k úplne novému spôsobu práce. Odvtedy spoločnosť FEIN s veľkým množstvom vynálezov napísala mnohé kapitoly histórie elektrického náradia a otvorila tak jeho používateľom úplne nové možnosti od vŕtania, ako napríklad pneumatický príklepový mechanizmus, cez oscilačné elektrické náradie so širokým spektrom použitia až po maximálnu bezpečnosť pri práci vďaka novej unikátnej koncepcií vypínačov. V dnešných dňoch disponuje spoločnosť viac ako 800 aktívnymi patentami, ochrannými právami denne vyvíjajú nové náradie.

Spolupráca s priemyselnou a remeselnou výrobou

Značka úzko spolupracuje a je partnerom pre priemyselnú a remeselnú výrobu. Jedným z “pravých” pokrokových riešení je FEIN AccuTec – akumulátorový skrutkovač pre citlivé sériové skrutkovanie, ktorého automatická regulácia otáčok zabezpečuje maximálnu presnosť za minimálny čas. Požiadavky prichádzajú často krát z praxe, nakoľko práve používatelia náradia vedia najlepšie čo je naozaj dôležité. Spoločnosť spolupracuje tak isto aj s predajcami po celom svete a poskytuje podrobné informácie o výrobkoch a ch použití.

 Kde je FEIN skutočne doma?

  • Aplikačné riešenia v oblasti kovov – od obrabania ocele cez brusenie, vŕtanie až po korunkove vŕtanie kovových konštrukcii.
  • Aplikačné riešenia v oblasti výstavby – montáž za sucha, vnútorná prestavba a renovácia, inštalácia vykurovania, klimatizačných a ventilačných zariadení, povrchová úprava a montáž drevených prvkov alebo montážne práce na strechách a fasádach.
  • Aplikačné riešenia v oblasti automobilového priemyslu - priemyselná sériová montáž, výmena skiel a výroba špecialnych vozidiel, rovnako ako opravy automobilov, vozidiel a člnov.

Náš názor na túto značku

Špeciálnou kategóriou je oscilačné elektrické náradie FEIN. MultiMaster  je stroj ktorý je svetový líder pre univerzálne náradie . Práve FEIN bol ten kto stál pri zrode tohto typu náradia.  Značka vyrába skutočne kvalitné náradie, ktoré Vás nenechá v núdzi ani v extrémnych situáciách a v drsnej nepretržitej prevádzke. Záruka 3 roky je Vašou istotou, že sa v plnej miere budete môcť sústrediť na prácu, bez ohľadu na to, akej výzve čelíte.

Prezentácia spoločnosti