V Januári 1965 uviedla Honda na japonský trh svoj prvý generátor – model Honda E300. Táto elektrocentrála predstavovala vo svojej dobe revolúciu v oblasti generátorov a to najmä vďaka svojej kompaktnosti, kvalite elektrického výstupu a jednoduchému ovládaniu. Na celom svete sa predalo viac ako 500 tisíc kusov Honda E300, ktorý disponoval výkonom 300 VA.

 

Honda E300

 

Od roku 1987 produkuje Honda generátory s invertorovou technológiou. Týmto sa otvorila cesta pre dnešné ľahké a výkonne generátory, ktoré produkujú elektrický prúd v kvalite ako z elektrickej zásuvky. Vďaka aktuálnym modelom Honda EU 10i, EU 20i a EU 30i môžete mať so sebou všade elektrický prúd tak ako doma. Aktuálne modely generátorov Honda určujú nové štandardy nielen v kvalite výstupu ale aj v ekologickosti: Otáčky motora sa pomocou špeciálneho mechanizmu prispôsobia odberu spotrebiča, vďaka čomu šetria nielen benzín a prírodu, ale sú aj veľmi tiché.

Aby sme oslávili 50 ročné výročie generátorov Honda spolu s vami, pripravili sme akciovú ponuku na všetky obľúbené modely generátorov. Akcia trvá do 30.06.2015 . Nenechajte si ujsť túto príležitosť a presvedčte sa o legendárnej kvalite elektrocentrál značky Honda. Našu ponuku nájdete tu: Generátory HONDA